Juridische hulp binnen het arbeidsrecht

Bijna iedereen heeft er vroeg of laat mee te maken: het arbeidsrecht. Of u nu in loondienst bent of zelf ondernemer of werkgever bent: er zijn veel rechten en plichten waaraan u zich te houden heeft. De wet beschermt op die manier werknemers en werkgevers tegen mensen met kwade bedoelingen.

Ontslag

Bent u ontslagen of dreigt er ontslag? En is dat volgens u onterecht? Of bent u het niet eens met de hoogte van de ontslagvergoeding? Dan kunnen wij u in Meppel en omstreken helpen met juridisch advies en bijstand. Wij hebben arbeidsrecht specialisten in huis die precies weten wat er wel en niet mogelijk is.

Ook voor werkgevers

Wilt u juist als werkgever weten wat er wel en niet mag op het gebied van arbeidscontracten of ontslag? Of wilt u weten wat te doen bij arbeidsongeschiktheid? Of heeft u een lopend arbeidsconflict waar u niet uit komt? Laat het niet escaleren, maar schakel zo snel mogelijk een professional in.

Wat uw arbeidsrecht zaak ook is, en of u nu ondernemer, werkgever of werknemer bent: in de regio Meppel kunt u met al uw zaken bij Arslan & Ter Wee Advocaten terecht.